MediaMover 2016-12-28T11:19:21+00:00

MediaMover

MediaMover is de nieuwe manier om bestanden en mappen de verzenden en ontvangen via internet. MediaMover heeft unieke support voor Mac-files en jobtickets. MediaMover werkt met iedere browser en op elk platform en dankzij de uitermate eenvoudige interface kan iedereen er zonder verdere uitleg mee aan de slag.

Het MediaMover Systeem

MediaMover bevat een Applet en een server applicatie. De Applet werkt in een van uw webpagina’s, en de server werkt op een Windows 2000 systeem aan uw zijde. De Applet werkt met iedere standaard browser en op ieder platform, en kan geintegreerd worden in uw bestaande website. Uw klanten kunnen bestanden en mappen selecteren op hun computer of netwerk van hun browser, en naar u sturen met slechts een muisklik.
Klik voor een vergroting Ze kunnen zelfs bestanden en mappen op uw systeem zien (als u ze toegang hiertoe geeft), en download deze op hun systeem met dezelfde eenvoudig te gebruiken Applet.

En u kunt uw eigen jobtickets definieren om job informatie van uw klanten te ontvangen. De server handelt alle bestandsprocessing en gebruikersverificatie af, en volgt iedere up- of download. U kunt MediaMover gebruiken als FTP server, link het aan een bestaande FTP server of zet het op als hotfolderprocessor, of laat het deze dingen allemaal tegelijk doen! Het kan u of uw klanten zelfs waarschuwen per e-mail over specifieke gebeurtenissen, of scripts afvuren om aangepast processen uit te voeren.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar MediaMover of de andere producten en diensten van NadecoN. Neem dan contact met ons op via +31 85 8786262 of mail ons op info@nadecon.nl.

U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze producten

Lees meer

MediaBase

Worfklow management
Voor complexe processen in de grafische industrie
Lees meer
Lees meer

PrintShop

Uw internet drukwerk winkel
Lees meer
Lees meer

Veilingsoftware

Uw eigen veilingsite?
Beproefd, betrouwbaar en volledig.
Lees meer
Lees meer

Webshop

Eenvoudig, voordelig en betrouwbaar
Lees meer