Veilingsoftware 2017-12-05T15:16:19+00:00

Veilingsoftware

Uw eigen veilingsite opzetten? De veilingsoftware van NadecoN maakt het mogelijk. Of het nu gaat om faillissementsveilingen, (tijdelijke) veilingen voor goede doelen, restpartijen of als extra verkoopkanaal, NadecoN helpt u graag.

Een veilingsite opzetten vereist verregaande kennis van het concept online- veilen; zelfs vlak voor een sluitingstijd met een onverwachte piek in bezoekersaantallen dient de site stabiel te zijn en blijven. NadecoN kent de ins- en outs van het online veilen als geen ander.

Standaard

Onze ontwikkelde standaard veilingsoftware is beproefd compleet en betrouwbaar. De oplossing bestaat al jaren en wordt bijgewerkt op basis van de nieuwste technologie en toepassingsmogelijkheden. De site is volledig geschikt voor alle apparaten zoals de tablets en smartphones. Als veilingmeester kunt u zelf actief de veiling volgen en ingrijpen indien nodig.

Bovendien bevat de oplossing veel functionaliteit waarmee surfgedrag van uw klanten afgeleid kan worden. Het systeem omvat naast de veilingfunctionaliteit uitgebreide mogelijkheden voor het afhandelen van de orders, betalingen en logistiek acties. Zo neemt het systeem u al het administratieve werk uit handen.

Demo aanvragen

De beste manier om de mogelijkheden te leren kennen, is met een demo. Vraag hier uw demo aan.

20M+

Omzet

200K+

Gebruikers

100K+

Kavels

10K+

Veilingen

Eenvoudig artikelen plaatsen
Controle als veilingmeester
Integratie met boekhouding
Orderafhandeling en betalingen

 

Koppelingen en uitbreidingen

De veilingsoftware is standaard zeer volledig, maar is nog verder uit te breiden en te koppelen met diverse diensten, systemen en onderdelen. Zo kunt u koppelingen leggen richting uw CRM en financiele software voor volledige integratie met uw overige systemen.

Daarnaast zijn er vergaande mogelijkheden voor integratie met Google Analytics, AdWords, en AdSense. Zo kunt u analyseren wie u klanten zijn en waar ze vandaan komen. Ook kunt u (advertentie)campagnes opzetten om meer mensen naar uw site te leiden of op uw eigen website advertentieruimte plaatsen zodat u meer omzet genereerd. NadecoN is ook uw parnter voor online marketing.

Geschikt voor alle apparaten (responsive design)

De veilingsite is geschikt voor alle devices, zowel voor de normale desktop en laptop als ook voor tablets en mobiele telefoons. Hiermee heeft u een groot bereik. Een responsive design, zoals dit wordt genoemd, is onontbeerlijk om de gebruikers te bereiken en tegenwoordig ook om online gevonden te worden. Mobile first is de standaard aan het worden.

Diensten

 

Naast een goede website levert NadecoN diverse diensten ter ondersteuning van uw veiling. Door onze jarenlange ervaring hebben wij het (online) vak als geen ander leren kennen. Deze kennis delen we graag met u.

Lees meer

Maatwerk

Soms schiet een standaard oplossing te kort

Lees meer
Lees meer

Servicedesk

Professionele medewerkers met verstand van zaken

Lees meer
Lees meer

Advies

Advies en begeleiding voor een optimaal resultaat

Lees meer

Tags
veilingsoftware, veiling software, online veilen, webveiling, ProVeiling, veiling, veilingen, responsive design, auction software.

Veilingsoftware portfolio

Onze andere producten

Lees meer

MediaBase

Asset en worfklow management
Beproefd, betrouwbaar en volledig.
Lees meer
Lees meer

Webshop

Alles voor uw eigen webshop
Snel. eenvoudig en betrouwbaar.
Lees meer
Lees meer

MediaMover

Bestanden verzenden en ontvangen via uw website
Lees meer
Lees meer

PrintShop

Uw internet drukwerk winkel
Lees meer