Webshop 2016-12-28T11:19:21+00:00

Webshop

Realiseer uw eigen webshop op maat in een handomdraai. Binnen 2 werkdagen online, veilig en betrouwbaar. NadecoN is uw partner voor online zakendoen. Met behulp van de standaard software kunt u snel uw producten online plaatsen en beginnen met de verkoop.

WordPress en WooCommerce

Met de beproefde en veel gebruikte software maken wij binnen een handomdraai uw webshop op maat. Wij zorgen ervoor dat de styling en opmaak past bij uw bedrijf. Wij gebruiken hiervoor de veelgeprezen en zeer betrouwbare software WordPress in combinatie met WooCommerce, de meest gebruikte E-commerce toepassing op het Internet. Hierdoor kunt u zelf het systeem onderhouden en bijwerken en er is uitgebreide documentatie beschikbaar. Uiteraard is NadecoN voor u beschikbaar als u er niet uit komt.

Koppelingen

Maar met de online verkoop van uw product houdt het nog niet op! U dient facturen te maken en te versturen, uw producten te leveren en de boekhouding bij te werken. Hiervoor kunt u uw website koppelen met uw andere systemen. NadecoN heeft veel ervaring met het koppelen van uw webshop aan diverse systemen. Of het nu gaat om een CRM systeem voor uw klantgegevens of uw administratiepakket voor de boekhouding, wij ondersteunen u van A tot Z.

Wilt u uw eigen webshop starten of uw handelsactiviteiten uitbreiden? Neem dan contact op met NadecoN of laat ons u terug bellen.

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar MediaBase of de andere producten en diensten van NadecoN. Neem dan contact met ons op via +31 85 8786262 of mail ons op info@nadecon.nl.

U kunt ook uw gegevens achterlaten, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Onze producten

Lees meer

MediaBase

Worfklow management
Voor complexe processen in de grafische industrie
Lees meer
Lees meer

MediaMover

Bestanden verzenden en ontvangen via uw website
Lees meer
Lees meer

PrintShop

Uw internet drukwerk winkel
Lees meer
Lees meer

Veilingsoftware

Uw eigen veilingsite?
Beproefd, betrouwbaar en volledig.
Lees meer