Digilink 2016-12-28T11:19:21+00:00

Digilink

Digilink is opgericht als een Prepress Service bureau. Na het enige jaren succesvol runnen hiervan, hebben zij de diensten verbreed met interactieve multimedia publicaties, zoals CD en Internet. Ze ontwikkelden geen webpagina’s, maar creëerden database software oplossingen.

Filosofie

Digilink bouwde online oplossingen bouwen voor huidige en toekomstige prepress, printing en publishing workflow behoeften. Zij geloofden sterk dat applicaties niet meer kunnen overleven als ‘standalone tools’. Hierdoor onstond een sterk portfolio bij uitstek geschikt voor de behoeften in de grafische industrie. Onderdeel van dit portfolio zijn PrintShop, MediaBase en MediaMover.

Laat ons contact met u opnemen

Onze Digilink producten

Lees meer

MediaBase

Asset en worfklow management
Snel. eenvoudig en betrouwbaar.
Lees meer
Lees meer

MediaMover

Bestanden verzenden en ontvangen via uw website
Lees meer
Lees meer

PrintShop

Uw online printshop
Lees meer
  • Overname software digilink door NadecoN

Overname software Digilink

In 2013 heeft NadecoN de software van Digilink overgenomen. NadecoN kent de kracht van flexibele workflow systemen en zag kans om met de overname van de software het eigen portfolio te versterken. NadecoN ondersteunt NadecoN [...]

Technologie

Wij ontwikkelen al onze systemen gebaseerd op open standaarden.

Zo werken we met Microsoft SQL server als centrale database, en maken uitgebreid gebruik van XML als standaard uitwisselingsformaat.
Voor onze applicaties is geen aparte client software nodig. Zelfs de beheerfuncties worden via een standaard internet browser uitgevoerd, zodat de software overal en altijd toegankelijk is.

Door alle gebruikers interfaces uit te voeren in de vorm van websites is het eenvoudig geworden de systemen uit te rollen en te upgraden, en zijn visuele maar ook functionele aanpassingen altijd mogelijk.

Aangezien al onze systemen als basis gebruik maken van onze MediaBase Asset Management toolbox bent u altijd verzekerd van schaalbaarheid en een gestructureerde opslag van uw digitale bestanden.