Over NadecoN 2016-12-28T11:19:21+00:00

Onze missie

Onze missie

NadecoN is in 2006 gestart als een consultancy bedrijf, met de missie om bedrijven te verbeteren door slimme automatisering. Dit deed NadecoN door het leveren van slimme producten en consultancy ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen. Techniek omzetten naar kansen voor ondernemers.

Vanaf 2008 veranderden de marktomstandigheden drastisch, ook voor NadecoN. Naast de marktomstandigheden, veranderden ook de middelen en de behoeften van ondernemers. Steeds meer werden de zaken online afgehandeld. Online aanwezigheid door middel van websites of zelfs de volledige bedrijfsstrategie door online zakendoen werden de norm. Hierin is NadecoN meegegroeid met de behoeften en mogelijkheden.

NadecoN is uw partner voor uw online activiteiten. Hierbij kijken wij verder dan alleen de voorkant. Integratie van uw online activiteiten met de achterliggende processen, zorgen voor een optimale mogelijkheid om uw kansen te benutten. Of dit nu gaat om een website, veilingsite of een maatwerk oplossing.

Wij blijven onze vaardigheden en oplossingen verder ontwikkelen om deze om te zetten naar commerciele kansen voor onze klanten. Onze passie is ondernemers te ondersteunen om meer uit hun business te halen. Nog steeds zetten wij techniek om in kansen voor ondernemers.

Laat ons contact met u opnemen

Onze belofte

Korte lijnen

Korte lijnen. Geen lange wachttijden, direct de persoon aan de lijn die u verder kan helpen.

Simpele oplossingen

Soms kan de oplossing voor een probleem binnen uw organisatie simpeler worden opgelost dan u denkt.

Heldere taal

Heldere taal. Wij spreken alleen onderling HTML5, jQuery, C#, SQL, PHP en andere talen, zodat u dat niet hoeft te doen

Werken bij NadecoN

Binnen NadecoN werken we met een klein team. Wij houden van directe communicatie, innovatie en samenwerken. Wij blijven ons ontwikkelen op ons vakgebied om zodoende onze klanten nieuwe kansen te kunnen blijven bieden. Hierin staan plezier, ontwikkeling en uitdaging centraal.

Regelmatig zijn wij op zoek naar stagiaires of nieuwe medewerkers. Vind jij het leuk om jezelf verder te ontwikkelen bij een innovatief en ondernemende club mensen? Kijk dan bij vacatures of stuur een open sollicatie naar info@nadecon.nl

Vacature(s)

NadecoN zoekt een Senior .Net developer

Wil jij samen met ons verder groeien en bouwen aan onze real-time online veilingsite? De komende tijd gaan wij onze online veilingsoftware flink vernieuwen. Ben jij een developer met ervaring en ambitie en een [...]

Gebruikte technologie