Projecten 2016-12-28T11:19:21+00:00

Een greep uit onze projecten

U wilt weten wat NadecoN voor haar klanten betekent? Hieronder vindt u een kleine greep uit onze actuele projecten. Voor vele doelgroepen bedenken wij oplossingen op maat en voeren deze vervolgens ook uit.

Laat ons contact met u opnemen

Alfa

Voor Alfa heeft NadecoN een Bedrijfs Analyse Systeem ontwikkeld. Alfa weet als geen ander dat tijdige management rapportages voor haar klanten onontbeerlijk zijn voor succes. Ook voor uw organisatie kan BAS van grote waarde zijn.

CBS

Het Centraal Bureau voor de Statistiek gebruikt voor haar informatie verzameling nog veel papieren enquête formulieren. Omdat de grote verscheidenheid van die formulieren accuraat te kunnen produceren, gebruikt CBS een aangepaste versie van MediaBase.

Bedrijfswagenland

Voor Bedrijfswagenland.nl heeft NadecoN een veilingsite gerealiseerd. De site is gekoppeld met de RDW, waardoor het invoeren van bedrijfswagens nog sneller gaat.

Hallmark

Hallmark cards Benelux gebruikt het Asset Managment systeem MediaBase om het ontwerpen en produceren van haar wenskaarten te organiseren. Nadat er een systeem was gebouwd, om het brede scala aan producten, efficiënt te kunnen samenvoegen, heeft ook Halmark UK ervoor gekozen om de software in gebruik te nemen.

Het goede leven

Voor Friesch Dagblad heeft NadecoN sociaal nieuwsplatform hetgoedeleven.com ontwikkeld. De site bevat o.a. nieuwsfunctionaliteit, forumfunctionaliteit en de mogelijkheid tot het connecten met andere gebruikers van de site.

Proveiling

Voor de firma ReGoed heeft NadecoN een veilingsite gemaakt en verzorgt tevens de hosting.

Het veilingsysteem in combinatie met de hosting is in staat een zeer groot aantal gelijktijdige bezoekers af te handelen en bevat een realtime koppeling naar de software van Exact.

Legermuseum

Het legermuseum wil bezoekers de mogelijkheid bieden een reproductie mee te geven als souvenir. NadecoN heeft een touchscreen applicatie ontwikkeld waar de bezoeker een afbeelding op locatie kan printen of kan laten drukken en thuisbezorgen.

VeilR

In opdracht van de NDC Mediagroep is het veilingplatform VeilR gerealiseerd. Op VeilR worden nieuwe consumenten producten aangeboden ter veiling. De opbrengst gaat naar NDC Mediagroep en de inkoop wordt als advertentietegoed aan de leveranciers beschikbaar gesteld. Een win-win-win situatie.

Wilt u meer weten over dit verdienmodel of andere mogelijkheden, laat u telefoonnummer achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk op.